Szerda, 05.15.2024, 6:06 PM | Üdvözöllek Vendég

Milota Sportegyesület oldala

Főoldal » 2019 » November » 3 » A labdarúgó 2019/2020 megyei II. osztály Kelet-Magyarország csoport 13. fordulójának mérkőzései
12:50 PM
A labdarúgó 2019/2020 megyei II. osztály Kelet-Magyarország csoport 13. fordulójának mérkőzései

Milota–Szatmárcseke 0–4 (0–2)

Milota, 100 néző, v.: Sipos L. Milota: Nyilas M. – Palotás Sz., Lakatos Gy., Mikulka L., Fejes M., Varga M. (Szverenkó), Rétfalvi G., Mikuljuk (Szuszik), Delényi A., Rebryk, Fejes P . Edző: Elek László. Szatmárcseke: Juhász S. – Móricz I., Pásztor A., Kóczé G., Mándi Zs., Császár T., Horváth G., Mándi Z. (Légrádi G.), Magula M., Varga Z. (Mursa S.), Császár P. Edző: Hadadi Ferenc. Gól: Császár T. 2, Mándi Zs., Császár P. Ifi: 4–1.

Elek László: – Szinte kapura lövés és gólhelyzet nélkül hoztuk le a meccset, pedig a második félidőt is végigtámadtuk. A vendégek pedig mindent belőttek, és megérdemelten győztek. Hihetetlen, de mégis igaz: ilyen a futball. Nekünk ebben a meccsben több nem volt.

Hadadi Ferenc: – Végre megtaláltuk azt a csapatot, amelyet egész ősszel kerestünk. Csak azt szeretném tudni, hogy vajon eddig hol voltak? Most bebizonyították, hogy tudnak futballozni. Úgy érzem, hogy megérdemelten nyertük meg a szomszédvári rangadót.

Csenger–Nyírvasvári 2–1 (0–0)

Csenger, 50 néző, v.: Mónus. Csenger: Béres R. – Péter Gy., Dávid R., Margitics L., Csorvási Á. (Katona P.), Stef, Mona Á., Verejcsi (Molnár R.), Osváth S., Nagy M., Gaál K. Edző: Boros Károly. Nyírvasvári: Szegedi G. – Pető G., Karczub G., Kovács Á. (Vaszlavik D.), Vegyenás M., Pelyák M., Nagy T., Lazók G. (Serbán J.), Kiss B., Polacsek I., Balogh N. Játékos-edző: Pelyák Miklós. Gól: Margitics L., Dávid R., illetve Pelyák M. Ifi: 12–1.

Osváth Sándor egyesületi elnök: – Köszönjük a korrekt játékvezetést. Egy agyonnyert mérkőzést sikerül behúznunk nyögvenyelősen.

Pelyák Miklós: – Nehéz most szavakat találni. Azt, hogy még jobb csapat a Csenger, senki sem vitatja. De hogy ekkora segítséget kapjon a játékvezetőtől, vagyis inkább nem is hívnám így. Aki ismer, tudja nem szoktam ilyenekkel foglalkozni. Pályafutásom alatt még piros lapot se kaptam, de amit ma láttam, az a játékvezetés megcsúfolása volt. Null egyes állásnál rúg két lesgólt a Csenger, amit a partjelző jelez is felé, ki is megy hozzá, beszélgetnek és megadja a gólt. Sőt a második találatnál még meg is fejelik a partjelzőt, mintha semmi nem történt volna. Kérdezem: miért nem jár az ilyen saját magában mérkőzést vezetni?  Nem tudom elfogadni és nem is akarom, jövő héten szeretnénk kérni ezt a „hazai bírót” Vasváriba. Sokan várják már…

Tisztaberek–Vámosoroszi 5–1 (2–0)

Tisztaberek, 50 néző, v.: Kocsis Zs. Tisztaberek: Makay Z. – Bihari Z., Molnár R., Nagy J., Berki N., Szilágyi L. (Garda E.), Bencze Á., Tóth J., Bodó R. (Kosztya Z.), Jóni R. (Molnár K.), Sólyom M. Edző: Oroszi István. Vámosoroszi: Bodnár B. – Bakó K., Somogyi R. (Hadi B.), Rigó A., Szabó T., Róka R., Csatári Z. (Szaniszló Á.), Márton J., Somogyi T., Szabó Attila, Szabó Antal. Edző: Kiss Csaba, Riskó Tibor. Gól: Jóni R. 2, Bihari Z. 2, Bodó R., illetve Bakó K. Kiállítva: Bodnár B. (38. perc). Ifi: 3–2.

Oroszi István: – A meccs elején is mondtam, hogy csak az Oroszi veszthet ezen a meccsen. Ez meg is történt. Természetesen ekkora a különbség nincs a két csapat között, de úgy érzem, hogy a mai meccsen ennyivel jobbak is voltunk.

Riskó Tibor: – Őszinte leszek, benne volt már egy ideje a levegőben az újabb botlás. Ennek ellenére csak dicsérni tudom a csapatot a hozzáállásuk miatt. Száz sebből vérzünk, sérülések, eltiltások hátráltatnak minket, és mindez ma csak fokozódott. Megígértem, hogy nem fogok foglalkozni a játékvezetőkkel, de mait ma produkáltak, az valahol a szánalmas és a kínos határán mozgott, bántó szándék nélkül. Ahogy nekünk, úgy nekik is akadt a mérkőzésen egy jó tizenöt percük, kár hogy az a szünetre esett. A második számú asszisztens valószínűleg pályát tévesztett, de bolygót minimum. A csapat mielőbbi felépülést kíván Somogyi Richárdnak!

Nábrád–Csengersima 1–7 (1–2)

Nábrád, 50 néző, v.: Nagy F. Nábrád: Horváth J. – Pásztor N., Balogh Gy., Fehér K., Varga P. (Mercz Gy.) , Kocsis I., Turai Á., Kovács B., Tejfel D. (Bíró F.), Tar T. (Lengyel Z.), Pásztor L . Edző: Végh András. Csengersima: Szabó D. –Domokos L., Asztalos G., Drumar A., Horváth T. (Asztalos I.), Kerekes M. (Belbe R.), Tóth F. (Kerekes T.), Rosu, Korponai K., Halász N., Balogh B. (Szeles R.). Játékos-edző: Volkán Roland. Gól: Tejfel D., illetve Belbe R. 3, Kerekes M. 2, Asztalos G. (11-esből), Rosu. Kiállítva: Kocsis I. (73. perc). Ifi: 4–2.

Végh András: – A csapatom minden tagjának hozzáállásával összességében meg vagyok elégedve. Továbbá kérném szépen a szövetséget, hogy a bírókat és az asszisztenseket ne hozzánk küldjék tanulni.

Volkán Roland: – Nehezen indult a mérkőzés, lassan vettük fel a ritmust, de végül hoztuk a kötelezőt.

Megtekintések száma: 162 | Hozzáadta:: Laci | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Belépés
Keresés
Naptár
«  November 2019  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0